Knjigovodstvena agencija Markonto

Nudi profesionalnu i najsavremeniju uslugu u vođenju Vaših poslovnih knjiga. Mi radimo sa novim softerima koji su stvoreni upravo za ovu vrstu posla – za knjigovodstvo. Zbog toga nudimo najbržu i najkvalitetniju uslugu. Upoznati smo sa najnovijim programima te je kod nas moguća izrada svih propisanih obrazaca i obračuna na kompjuteru. Privredna društva i svi preduzetnici koji tragaju za profesionalnim knjigovođom, sada mogu da prekinu sa potragom!

POVERENJE je najvažnije kada je reč o izboru knjigovođe; a, nama ga možete slobodno ukazati, jer ga mi nećemo izneveriti. KVALITET, PROFESIONALNOST I BRZINA – su reči koje opisuju način našeg poslovanja. ZADOVOLJSTVO – je reč koja opisuje reakciju naših klijenata.

Preko 10 godina iskustva

Preduzeće za knjigovodstvene usluge ‘Markonto’ d.o.o.  od osnivanja 2009.godine, već 10 godina uspesno obavlja sve  računovodstvene  poslove  na najvisem stručnom nivou. Osnovno načelo u poslovanju nam je kvalitet pruženih usluga, zato nudimo poslovnu saradnju koja se zasniva na stručnosti i poverenju.

Našim vrednostima- kvalitetom usluga, ukazanim poverenjem i kontinuiranim porastom poslovanja, „polako ali sigurno“ postajemo nezamenljiv saradnik  našim klijentima.

Mi brinemo o zakonima, propisima i dokumentaciji, a Vi se opustite i radite svoj posao.

Ukažite nam poverenje  i videćete  rezultate.

Ono što nas čini atraktivnim jesu cene knjigovodstvenih uslugaprofesionalnost i tačnost u radu. Agencija je spremna da u svakom trenutku obavi sve ono što klijent zahteva, a spada u naš domen poslovanja.